Pravno obvestilo

Hladnik Posojilo

Naslov:  

Cankarjeva ulica 5, 5220 Tolmin


Copyright

© 2010-2021 Hladnik Posojilo , Vse pravice pridržane.

Fotografije in ilustracije: © Hladnik Posojilo

Celotno spletno mesto ureja veljavna zakonodaja avtorske pravice in intelektualna lastnina. Vsa besedila, ilustracije ali druga vsebina so zaščitene z reprodukcijskimi pravicami.


Namestitev

Hladnik Posojilo


Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije na tej spletni strani so bile natančno raziskane. Kljub vsemu založnik nikakor ne more biti odgovoren za točnost navedenih informacij. Vse informacije se lahko spremenijo ali napakajo.

Kljub skrbnemu nadzoru nad vsebino ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino Zunanje povezave. Za njihovo vsebino so odgovorni izključno lastniki teh povezanih strani.


Privatno življenje

Vaše osebne podatke je mogoče zbirati in obdelovati le v skladu z nameni, navedenimi ob njihovem zbiranju.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani označujete vaš dogovor, da namestimo sejne ali trajne piškotke v brskalniku, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo spletnega mesta in ga shranili anonimne uporabniške nastavitve. Vaš brskalnik vam ponuja možnost blokiranja in / ali brisanja piškotkov iz vašega sistema.

Ko odprete spletno mesto, strežniki, za katere ste se posvetovali, samodejno zberejo nekatere podatke, ki jih prenaša vaš brskalnik. Ti podatki so anonimni in se hranijo izključno z namenom merjenja števila obiskovalcev različnih delov spletnega mesta in izboljšanja.

Imeli boste pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, da bi preverili njihovo točnost in odpravili morebitne napake v zvezi z njimi. V ta namen se lahko obrnete na upravitelja strani, katere kontaktni podatki so navedeni spodaj.

Cankarjeva ulica 5, 5220 Tolmin