Politika zasebnosti

hladnik-posojilo.com

Hladnik Posojilo




Namen te Politike zasebnosti

Namen te Politike zasebnosti je obveščati uporabnike našega spletnega mesta osebne podatke, ki jih bomo zbrali, in naslednje podatke, če velja:

      a. Osebni podatki, ki jih bomo zbrali
      b. Uporaba zbranih podatkov
      c. Kdo ima dostop do zbranih podatkov
      d. Pravice uporabnikov spletnega mesta
      e. Pravilnik o piškotkih spletnega mesta

Ta Politika zasebnosti deluje vzporedno s splošnimi pogoji uporabe našega spletnega mesta.



Veljavna zakonodaja

Ta politika je v skladu z zakoni, določenimi v Zakonu o zasebnosti. osebni podatki in elektronski dokumenti (PIPEDA)

Za prebivalce držav EU Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) ureja vse politike varstva podatkov, ne glede na to, kje poiščite spletno mesto. Namen te Politike zasebnosti je uskladiti z GDPR. Kje ima neskladja med to politiko in GDPR, velja GDPR

Namen te Politike zasebnosti je za prebivalce zvezne države Kalifornije upoštevati kalifornijski zakon o zasebnosti potrošnikov (CCPA). Če obstajajo neskladja med tega dokumenta in CCPA, bo veljala državna zakonodaja. Če najdemo neskladnosti bomo spremenili našo politiko, da bo v skladu z ustrezno zakonodajo



Soglasje

Uporabniki se strinjajo, da z uporabo našega spletnega mesta soglašajo z:

      a. Pogoji, določeni v tej Politiki zasebnosti in
      b. Zbiranje, uporaba in hramba podatkov, navedenih v tem politični.

Katere osebne podatke zbiramo?

Podatki se zbirajo samodejno

Ko obiščete in uporabljate naše spletno mesto, lahko samodejno zbiramo in hranite naslednje podatke:

      a. Povezave, ki jih uporabnik klikne med uporabo spletnega mesta.
      b. Vsebina, ki si jo uporabnik ogleda na vašem spletnem mestu.

Podatki, zbrani na neavtomatski način

Ko določite, lahko zberemo tudi naslednje podatke funkcije na našem spletnem mestu:

      a. Ime in priimek
      b. Starost
      c. Seks
      d. E-pošta
      e. Telefonska številka
      a. Domov
      b. Poklic delodajalca in telefonska številka
      c. Datum najema in naslednji datum plačila
      d. Podatki o prihodkih in odhodkih

Te podatke lahko zbiramo na naslednje načine:

- Obrazci (obrazec za prošnjo za posojilo na spletnem mestu), ki jih uporabnik izpolni za dobite izdelek pri Hladnik Posojilo ali informacije o izdelku.

Upoštevajte, da zbiramo samo podatke, ki nam pomagajo doseči cilj navedeno v tej Politiki zasebnosti. Podatkov ne bomo zbirali dodatno, ne da bi vas o tem predhodno obvestili



Kako uporabljamo osebne podatke

Osebni podatki, zbrani na naši spletni strani, bodo uporabljeni samo za namene naveden v tem pravilniku ali naveden na ustreznih straneh našega spletnega mesta. Vaših podatkov ne bomo uporabljali več, kot smo razkrili.

Podatki, ki jih zbiramo samodejno, se uporabljajo za naslednje namene:

      a. Google Analytics
      b. Google Ads
      c. Ciljno oglaševanje

Podatki, ki jih zberemo, ko uporabnik izvaja določene funkcije, lahko se uporablja za naslednje namene:

      a. Dokončanje datoteke
      b. Google Analytics


S kom delimo osebne podatke?

Zaposleni

Vsakemu članu naše organizacije lahko razkrijemo uporabniške podatke razumno mora doseči cilje, določene v tej politiki.

Tretje osebe

Nekatere uporabniške podatke lahko delimo s tretjimi osebami za naslednje namene:

      a. Informacije o povezavah, kliknjenih pri uporabi spletnega mesta Hladnik Posojilo

Tretje osebe ne bodo mogle več dostopati do uporabniških podatkov kar je razumno potrebno za dosego določenega cilja.



Druga razkritja

Obljubljamo, da vaših podatkov ne bomo prodali ali delili z drugimi tretjimi osebami, razen v naslednjih primerih:

      a. Če zakon to zahteva
      b. Če je to potrebno za kakršen koli pravni postopek
      c. Za dokazovanje ali zaščito naših zakonskih pravic
      d. Kupcem ali potencialnim kupcem tega podjetja v primeru, da mi želi prodati podjetje

Če sledite hiperpovezavam z našega spletnega mesta na drugo spletno mesto, upoštevajte, da ne niso odgovorni in nimajo nadzora nad svojimi politikami in praksami zaupnost.


Kako dolgo hranimo osebne podatke

Uporabniških podatkov ne shranjujemo preko potrebnega za dosego namenov, za katere se zbirajo.



Kako varujemo vaše osebne podatke

Vsi podatki, shranjeni v našem sistemu, so dobro zaščiteni in niso dostopna samo našim zaposlenim. Naše zaposlene zavezujejo pogodbe o zaupnosti strogi predpisi in kršitev tega sporazuma bi povzročili odpustitev uslužbenca.

Medtem ko sprejemamo vse razumne previdnostne ukrepe, da zagotovimo, da naša uporabniški podatki so varni in uporabniki zaščiteni, vedno ostanejo nevarnost škode.

Internet kot celota je včasih lahko negotov, zato tega ne moremo zagotavljajo varnost uporabniških podatkov več, kot je razumno mogoče praktično.


Mladoletniki

Za prebivalce EU GDPR določa, da so to osebe, mlajše od 15 let mladoletniki za namene zbiranja podatkov. Mladoletniki morajo imeti dovoljenje zakonitega zastopnika za zbiranje njihovih podatkov, obdelano in uporabljeno



Vaše pravice kot uporabnik

Kot uporabnik imate pravico dostopa do vseh vaših osebnih podatkov, ki smo zbrali. Poleg tega imate pravico posodobiti ali popraviti katero koli osebne podatke, s katerimi razpolagamo, pod pogojem, da so v skladu z pravo.

Lahko umaknete ali spremenite svoje soglasje za zbiranje in uporaba podatkov ves čas, če je to zakonsko sprejemljivo in da ste nas o tem obvestili v razumnem roku.


Kako spremeniti, izbrisati ali izpodbijati zbrane podatke

Če želite, da se vaši podatki na kakršen koli način izbrišejo ali spremenijo ali drugo pa se obrnite na našega pooblaščenca za zasebnost tukaj:

    info@hladnik-posojilo.com



Pravilnik o piškotkih

Piškotek je majhna datoteka, ki jo spletno mesto shrani na uporabnikov trdi disk. Njegov namen je zbiranje podatkov o uporabnikovih brskalnih navadah.

Na naši spletni strani uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

      a. Funkcionalni piškotki
    Z njimi si zapomnimo vse izbire, ki ste jih naredili na našem spletnem mestu da so shranjeni za naslednje obiske.
      b. Analitični piškotki
    To nam omogoča, da z zbiranjem izboljšamo obliko in funkcionalnost našega spletnega mesta podatke o vsebini, do katere dostopate in jo hranite z uporabo našega spletnega mesta.
      c. Ciljanje na piškotke
    Ti piškotki zbirajo podatke o tem, kako uporabljate spletno mesto in vaše preferenc. To nam omogoča, da vnesemo informacije, ki jih vidite na naši spletni strani bolj promocijski in ciljno usmerjeni za vas.

Izberete lahko, da boste obveščeni vsakič, ko pošljete piškotek. Ti lahko izberete tudi, da piškotke v celoti onemogočite v svojem internetnem brskalniku, lahko pa zmanjša kakovost vaše uporabniške izkušnje.




Piškotki tretjih oseb

Na naši spletni strani lahko uporabimo piškotke tretjih oseb, da dosežemo cilje sledenja . in oglaševanje , katerih imena so:

Google

Spletno mesto Hladnik Posojilo vključuje Googlove oglaševalske funkcije, vključno z Googlovi piškotki za oglaševanje in piškotki Google Analytics. Ta funkcija lahko onemogočite v nastavitvah oglasov ali po spodnji povezavi tukaj.

Spremembe

To Politiko zasebnosti je mogoče občasno spremeniti, da se ohrani skladnost z zakonodajo in upoštevanje morebitnih sprememb našega postopka zbiranja podatkov. Uporabnikom priporočamo, da preverijo naš pravilnik o času druge, da se prepričajo, da so obveščeni o vseh posodobitvah. Če je potrebno, lahko obveščati uporabnike po e-pošti o spremembah tega pravilnika.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja za nas, nas prosimo kontaktirajte do z uporabo naslednjega:

info@hladnik-posojilo.com

Datum začetka veljavnosti: 14. januar 2020